torstai 6. syyskuuta 2012

voihan korvatulehdus

Tämä manaus siksi että olen saanut lastentaudeista yleisemmän korvatulehduksen, kai ne täytyy joskus sairastaa kun en lapsena sairastanut. Tässä on mennyt muutama päivä puolikuurona. Tosi inhottava tauti, nyt ymmärrän hyvin pikkulapsia jotka itkevät ja kiukuttelevat kun korvat särkee, kun tekisi mieli itsekin kiukutella.
 Käsitöitä en ole tehnyt muuta kun Matildalle neuvolakorttikotelon. ja arvatkaa vaan muistinko ottaa siitä edes kuvaa, enpä tietenkään muistanut.
Käsityökerhossa aloitimme kirjansidontaa ja se vaikuttaa mielenkiintoiselta puuhalta tosin olen siitä hieman pihalla kuin lumiukko kun en ole koskaan ennen sitonut kirjoja. Nallekurssinkin aloitin maanantaina ja se jatkuu sitten ensi viikonloppuna saas nähdä millainen nalle sitten syntyy. Nukkekurssi alkaa ensi viikon torstaina ja mielenkiinnolla odotan sitäkin kurssia. Nyt mamma menee ottamaan iltalääkkeet jos vaikka korva paranisi nopeasti. Aurinkoa syyspäiviinne toivottaa Nallemamma

1 kommentti:

  1. Korvatulehdus on kyllä inhottava. Itse saan sen kerran pari vuodessa vieläkin. Pienenä oli koko ajan. Toivottavasti särky helpottaa ja korva paranee pian.

    VastaaPoista