tiistai 14. helmikuuta 2012

Vauva fiilistelyä kirppiksellä

 Nämä vauva ihanuudet löysin ensin kirppikseltä, potkuhousut ovat varsinkin minun suosikkini ja tietty hyvinkin retrokuosiset. Voi olla että jää mammalaan nämä potkuhousut ettei äippä kelpuuta niitä käyttöön muualla kuin mamman hoivissa. :)
 Tässä sitten lisää löytöjä ja nämä ovat lähempänä tulevan äipän makua, ruskeaa ja valkoista vähän poikamaista voisi joku sanoa mutta kyllä nämä tytöllekin sopii ainakin mamman mielestä.
sitten sokerina pohjalla aivan ihana turkoosi pehmeän samettinen takki ja hattu aivan kuin  pienen nukkumatin vaatteet. Ja sitten suuri ihmetykseni aihe kuvioitu sideharsoliina unirievuksi pikku nukkumatille tai maijalle. Tälläisiä löytöjä tällä kertaa Nallemamma teki kun piipahti kirpparilla, kohta täytyy laittaa kielto mennä kirpparille tai ainakin vauvanvaate ostokielto, kun olen niin ihastunut näihin pieniin vaatteisiin. Mutta luin juuri kirjaa joka kertoo isovanhemmaksi tulosta ja mitä se merkitsee elämänmuutoksena siinä sanottiin että mammoilla on ikiaikainen oikeus hössöttää pienokaisen ympärillä. Tätä siis toteutan. Aurinkoa kaikille toivottaa Nallemamma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti