sunnuntai 4. joulukuuta 2011

joulukortteja ja markkinahumua

 Heippa taas kaikki ihanat lukijat! Tässä lupaamiani kuvia, ensimmäisenä kuva joulukorteista jollaisia tein tänä vuonna. Possukortit ovat omia suosikkejani mutta kyllä tontut ja enkelitkin ovat kivoja. Valitettavasti en huomannut ottaa kuvaa sisarelleni tekemistä korteista.
 Tässä kuvassa on nallet lähdössä markkinoille, aika komea joukko vaikka itse sanonkin ja työtunteja näiden valmistumiseen en edes uskalla laskea.
 ja tässä sitten muutakin markkinaväkeä. Oli tyttäreni ystävällä hämmästynyt ilme kun näki tämän porukan työhuoneeni lattialla.
ja markkinapöytä valmiina odottamassa asiakkaita. ja kävihän niitä asiakkaita ihan kivasti kiitos kaikille jotka kävivät markkinoilla tapaamassa minua ja nallejani ja onnea niille jotka ovat nyt uuden nallen omistajia. Seuraavaksi nallemamma pitää pientä taukoa käsitöistä ja laittaa joulujuttuja pentujen kanssa ja nauttii joulun rauhasta ja perheen seurasta. Mukavaa joulun odotusta kaikille piparin nakertajille ja glögin maistajille olkaahan kilttejä kun tontut hiiviskelevät nurkissa toivoo Nallemamma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti