lauantai 17. syyskuuta 2011

Antiikkinalleja ja Kisuli

Hei taas kaikki rakkaat ystävät, nyt on syntynyt pari uutta antiikkinallea. Tänään syntyi tämä ihastuttava mustikka-nalle ja viime sunnuntaina syntyi Santeri nalle jonka kuva on alempana. Mustikka-nalle on mohairia jonka pohjaväri on valkoinen ja karvan kärki on mustikan sinililaa. Mustikalla on masussa piippavinkulaite joka päästää painettaessa kivan vinkaisun. Silmät ovat siniset lasisilmät ja tassut ovat lilaa nahkaa. Mustikka taitaa jäädä nallemamman omaksi pennuksi.

 Santeri nalle on ruskeaa kamelisäkkärää mohairia joka on harjattu auki niin ettei kiharoita näy enää kovinkaan hyvin vaan ne ovat muuttuneet pörröisyydeksi. Santeri on noin 24cm korkea karhu tassunpohjasta korvannipukkaan mitattuna. Santerilla on mustat lasiset nappisilmät ja musta kuono. Santeri pitää rock musiikista ja hänellä on irokeesi kampaus. Santerin masussa on puulastua niinkuin kaikilla aidoilla antiikkinalleilla kuuluukin olla. Santeri on vailla uutta kotia.

Kisuli on tehty Tilda kissan kaavoilla jotka on suurennettu 150% kopioimalla kopiokoneella. Kisuli on teddykarvaa. Kisulilla on muoviset turvanivelet raajoissa ja kaulassa. Kisulin silmät on peltinapit, kuono on kirjailtu muliinilangalla, viikset ovat myös muliinilankaa. Tässä nämä karvaiset ystävät ovat tällä kertaa, seuraavassa postauksessa lisää kavereita jos vaan ehdin ja viitsin tehdä jotakin. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne toivoo Nallemamma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti