torstai 21. huhtikuuta 2011

Hauskaa pääsiäistä

Nallemamma pyytää anteeksi pitkää hiljaisuutta. Täällä on ollut kaikkea pientä ja isompaa hässäkkää, lapset ovat olleet sairaina ja välillä mamman vasen olkapää on tehnyt todellisen lakon ja estänyt kaikkien käsitöiden teon todella tehokkaasti. Ihania uusia ideoita on kyllä mielessä ja kivoja kankaita tilauksessa. laitan kuvia kun saan jotain aikaiseksi uusista kankaista. Ainoat askartelut joita olen nyt kipeällä olkapäällä saanut tehtyä on pääsiäismunien maalaus lapsien kanssa, aivan ihania niistä tuli, yritän saada niistäkin kuvia kunhan löydän taas meidän kameran, se kun piileskelee taas jossakin hyvässä piilossa. Oikein hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille ihanille lukijoille toivottaa Nallemamma ja karhunpennut   PS: Nipsukukkarot tällä hetkellä lopussa mutta lisää tulee kun saan kehyksiä niihin ensiviikon aikana.

1 kommentti:

  1. KIITOS ihanasta postista, joka tänään yllätti minut!!!!!
    Juu, tuolle tildalle löytyy käyttöä varmasti, suunnitelma on jo :) KIITOS myös nallen kaavoista, ne tulevat myös käyttöön!

    Siis jälleen on ideoita vaikka kuinka paljon, mitä haluaisin tehdä... kukakohan tekis kaikki pakolliset kotityöt, jotta saisin omistautua vain käsitöille... Unelmia, unelmia ;)

    Ihania kevätpäiviä sinulle ja toivottavasti käsi parantuu nopsasti, että pääset jälleen hommiin!

    VastaaPoista