perjantai 4. helmikuuta 2011

Pussukoita myytävänä

 Nallemamman pajassa on syntynyt myös ihania pussukoita, vaikka meikkipusseiksi, penaaleiksi tai muuten vaan kaiken pienen naisellisen tavaran säilyttämiseen. Vieressä on kuvia millaisia pusseja on saatavilla. Jokaista lajia on vain muutama kappale joten pussit ovat uniikkeja kaikissa jokin pieni ero esim. vetoketjun väri tai erilainen vuorikangas. Maatuskakankaat ja pöllökankaat ovat molemmat Japanin tuonikankaita joten niitä et kangaskaupasta löydä. Pussukoiden hinta on 8 euroa kappale. Voit ottaa yhteyttä sähköpostiin tai sitten tämän blogin kautta. Nettikauppa sivutkin ovat jossain vaiheessa tulossa mutta nyt mennään vielä näillä eväillä. Lisäksi
 vihreästä maatuskakankaasta on saatavilla vielä pari kassia jotka sopivat apukassiksi tai vaikka kauppareissulle hedelmäpussiksi.
 Tätä pöllökangasta ei enää ole saatavilla eli viimeisiä pussukoita viedään, vielä kaksi reilunkokoista pöllöpussia ilman uutta omistajaa.
 Nämä nallepussukat ovat suorastaan syötävän suloisia vaikka vauvan tarvikkeiden säilytykseen.
 Reippaat pandat mustan ja valkoisen ystäville.
 ja lisää reippaita nallukoita, nämä nallet ovat olleet hyvin suosittuja ja nyt viimeiset kappaleet menossa.
 Pikkumaatuskoita hillitymmän kuosin ystäville.
 Ja sitten värikkäitä maatuskoita kimalteen ja kirkkaiden värien ystäville.
 viimeinen kappale hempeää kukkaiskuviota.
 Isoja maatuskakuvioita vihreällä pohjalla kassin ja meikkipussukan muodossa.
Kauppakassit myyty, meikkipusseja vielä 2 jäljellä.
ja sitten mustalla  pohjalla kirkkaita pöllöjä, tämä on nuorison suosikki numero yksi. Ja hupsis taas kuva on keikahtanut vinoon eikä suostu millään oikenemaan, en ymmärrä mitä taas meni vikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti