lauantai 12. helmikuuta 2011

Antiikkinallekurssin toinen päivä

Toinen nallepäivä alkoi nallejen ompelulla, tosin tämä mamma heräsi jo viideltä aamulla ja nousi ompelemaan toista nallea kun ei yhtään nukuttanut. Valkoisen nallen sain aamupäivän aikana ommeltua sitten oli harmaan vuoro tulla tassunpohjien ompeluun.Kun ompeluhommat oli ohi alkoi työläin vaihe eli nallen täyttäminen puulastulla. Pään täyttäminen oli ensimmäisenä vuorossa sitten käpälät ja vatsa jätetään
tyhjäsi kunnes kaikki osat saadaan nivelillä kiinni toisiinsa. Toisen päivän saldo oli ensimmäisen nallen saaminen niveltenlaitto kuntoon ja toinen odottaa vielä täyttämistä ja molemmilta puuttuu kasvot ja korvat. kasvot teen ylensä viimeiseksi kun olen saanut nallen täyteen ja voin ryhtyä miettimään sille ilmettä ja persoonaa.

 Tässä harmaa nallukka osat valmiiksi ommeltuina ja vieressä murinapurkki joka asennetaan nallen vatsaan täyttövaiheessa.
tässä valkoinen nalle täytettynä niveliä odottamassa, taustalla näkyy täytelastua. Lisää kuvia ja tarinaa nallejen synnystä tulee huomenna kun pääse kurssilta. Nyt ilta menee lepäillessä (lue nalleja suunnitellessa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti