keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Helmikuun hullutuksia

Tässä näitä marmoroituja papereita nyt on levällään kuivumassa. Eivät onnistuneet niin kuin olisin halunnut oli kai vääränlaisia maaleja joilla yritin tehdä, pitäisi olla öljymaalia ja mulla oli vesipohjaista niin ei oikein onnistunut, väri painui liisterin pohjalle eikä jäänyt pinnalle paperiin tarttumaan. 
 Lähikuvaa parhaiten onnistuneista papereista, saa nähdä mitä näistä sitten syntyy kun ovat kuivuneet. ehkä ainakin kirjan kansia kun aion opetella kirjansidontaa jossakin vaiheessa kun on sopivaa aikaa siihen.
 Tämän päivän työ on kaksi tälläistä isoa lattiatyynyä kun meidän tytöt tykkäävät maata lattialla tyynyjen päällä katsomassa telkkaria. Jonkinlaisen käsityksen tyynyn koosta saa kun miettii että nalle on noin 20cm korkea ja näyttää kuvassa tosi pieneltä.
Tämä nalleneito syntyi eilen illalla. Neitokainen sai nimen Riitta kun oli Riitan päivä ja nalle vaan jotenkin näytti siltä että Riitta sopi sille nimeksi. Katselin juuri nallekarvavarastoani ja totesin että tarvitsee mamman ryhtyä oikein urakalla tekemään pieniä nalleja kun löysin kaksitoista pientä palaa karvaa ja jokaisesta tulee nalle kun mittasin niitä. Niveliä ja silmiä pitää vaan tilata että saan nallet valmiiksi, onneksi toinen nallemamma Kikka niitä Teddy bear factorysta laittaa tulemaan ihan vaan puhelinsoitolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti