maanantai 31. tammikuuta 2011

Antiikkinalleja vailla uutta kotia

 Fransu Nokipoika on iloinen karhuherra jolla masussa murinalaite. Fransu on suurin kotia etsivistä nalleista. Fransun mitta korvannipukasta tassunpohjaan on 42cm.
 Rosie ja Hermanni ovat nallemaailman kauniit ja rohkeat. Rosiella on masussa soittorasia joka soittaa häämarssia ja Hermannilla on murinalaite masuun piilotettuna.
 Simo ja Severi ovat iloisia velikultia. Simolla on masussa piippalaite joka vinkaisee vatsasta painettaessa ja Severillä on murinalaite, Severi murisee kun joutuu makuulleen ja siitä nopeasti ylös. Molmmat pojat ovat pukeutuneet nahkaliiviin ja rusettiin. mittaa pojilla on noin 32cm.

 Tässä ovat Puhi, Roni ja Vilho vilkkaat nallepojat vailla kotia. Puhilla ja Vilholla on soittorasiat masussa, Roni on äänetön karhunpoika. nämä pojat ovat 27cm korkeita ystäviä.
 Lumi ja Peetu odottavat myös uutta kotia. Lumi on hyvin hieno nalleneiti jolla ihastuttava soittorasia masussa. Peetu on ihan tavallinen karhunpoika jolla on paljon metkuja mielessä. Lumi ja Peetu ovat noin 32cm pitkiä nallukoita.
tässä pikkunallet Kaapo, Henri ja Malla. Pikkuiset ovat noin 25cm korkeita kun ovat seisaallaan.
Jos kiinnostuit jostakin nallesta laita kommenttia niin vastaan mielelläni ja kerron lisää. Kaikki nallet ovat käsin tehtyjä ei siis koneella ommeltuja. Nallejen karva on aitoa mohairia ja täyte puukuitua.Nallen silmät ovat käsin puhallettuja lasisilmiä ja kuono on kirjailtu helmilangalla. Tassunpohjat ovat aitoa nahkaa. Nalleilla on myös nivelet käsissä, jaloissa ja kaulassa. Nämä nallet ovat siis aitoja käsityönä valmitettuja antiikkinalleja eivätkä siis ole mitään leikkinallukoita joskin kestävät kyllä leikimistäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti